Ny så tillvida att jag aldrig har haft gravad lax i istället för kyckling i Ceasarsallad. Gammal utifrån att det var samma ingredienser och dressing som jag använder till vanlig ceasarsallad
Lika ofta som jag inspireras av kokböcker, inspireras jag av andra matbloggare. Så är det nog för de flesta bloggare och ibland märks det därför på bloggarna
Lägg grönsakerna i kokande vatten och stek upp köttfärsen. Häll ut vattnet från grönsakerna. Blanda sedan ihop dem med 2 dl vatten och häll i chillisåsen, låt de puttra en stund
En av våra favoritsallader härhemma är ceasarsallad med kyckling. Ceasarsallad måste vara som pyttipanna, alla har sitt eget recept och tycker att det ska vara på ett visst sätt
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5-10 minuter. Koka upp colan, vattnet och sockret, rör hela tiden. Vrid ur vattnet ur gelatinbladen och stoppa dem i kastrullen med vätskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.