lördag, den 1 juli 2017, kl. 18. 13. Vegbiffar to die for. Hej min vän. Hur mår du i sommarvärmen. Jag tänkte bjussa dig på ett grymt recept på vegbiffar som kan få den mest köttiga människa du vet att tysta munnen å ba ääääta
Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg
Åååh, foodies, ni anar inte vilken läcker äppelpaj jag haft nöjet att sätta tänderna i denna helg. Rör ihop alla torra ingredienser utom mandelspån i en bunke
Resultatet – kladdkakan to die for. Gjord på ingredienser som inte bara är bukfylla, som ger dig lite extra protein och kolhydrater i en form som tar längre tid för kroppen att bryta ner än vanligt socker
Det är galet gott, enkelt, smarrigt, fluffigt och alldeles underbart – to die for. Jag skrev receptet i ett tidigare inlägg, men jag tycker faktiskt att det förtjänar ett heeelt eget inlägg
Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten. Lägg i ingefära, grön curry, pressad lime, gurkmeja, hönsbuljongtärning, salt, socker och pressa i vitlök
Rör ihop alla ingredienser väl. Här kommer receptet på jordnötssmörkakorna, jag tog bort chokladen denna omgången och körde på cashewnötter istället, det blev minst lika bra
FANTASTISK CHILI. 4 stora portioner, 8 mindre. 2,5 kg högrev 1 pkt bacon 1 stor gul lök, hackad 6 vitlöksklyftor, krossade 2 chipotle eller annan torkad chili 8 piri piri 4 jalapeño 1 kopp kaffe Öl (minst 1 liter) 1 msk korianderfrö 1 msk spiskummin ½ msk kanel 1 tsk kryddpeppar 1 tsk rökt paprika
Vi köpte några saker till min idé i helgen och resultatet blev ingen besvikelse utan tvärtom. Jag har fått många komplimanger av maken för denna delikata maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.