110 blad
basilikaDela tomaterna slarvigt och krossa dem med händerna, lägg dem tätt i en grund skål eller på ett fat. Klyfta nektarinerna och fördela dem över tomaterna. Riv itu mozzarellan i mindre bitar och lägg dem slarvigt över frukterna. Rosta havre i smör tills den är gyllene och strössla dem över mozzarellan. Ringla över olivolja, mer än du tror, strö över salt och fördela över basilikan.
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Den blir sådär vackert, som en krona på något vis när den läggs upp på ett fat. Maklobe är en stor favorit i Mellanöstern som kan tillagas på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.