4. 75 g inlagd sill, exempelvis pepparsill. 350-400 g urvattnad saltsill eller inläggningssill. 4. 75 g inlagd sill, exempelvis pepparsill. 350-400 g urvattnad saltsill eller inläggningssill
För 4-6 personer700 gr fläskytterfilé200 gr färska champinjoner, delade i mindre bitar1 stor grön paprika, hackad1 gul lök, hackadSaltVitpeppar1 ask Cantadou vitlök och örter1 1/2 dl köttbuljong (1 1/2 dl vatten + 1 1/2 köttbuljongtärning)3 dl grädde1 dl creme fraicheMaizena2 dl riven ost (jag använde prästost)Gör så härSätt ugnen på 225 grader. För 4-6 personer
Kycklinggryta med Cantadou. Mitt kylskåp innehöll bland annat en ask Cantadou® 4 peppar och några kycklingbröstfiléer som behövde användas upp. 4 portioner 600 gram kycklingbröstfiléer matolja + smör till stekning (mer olja än smör) salt och peppar 1 stor vitlöksklyfta 2 ½ dl grädde 2 dl hönsbuljong 125 gram Cantadou® 4 peppar 10 urkärnade svarta oliver 1 stor näve grovt hackad slätbladig persilja 1 msk grovt krossade rosépepparkorn GÖR SÅ HÄR. Skiva kycklingbröstfiléerna i 4 bitar på längden. 4. Blanda ner hela asken Cantadou® 4 peppar. Favoritrecpt 4 portioner. 4 peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.