Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad sallad. salt och nymalen svartpeppar. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör. Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. lite riven parmesanost att toppa med. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.