Cannelloni med kräftstjärtar och torskfilé
Samtal kring middagsbordet
Samtal kring middagsbordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 8-10 färska lasagneplattor
  • 350-400 g torskfilé, hel
  • ½ liter vatten
  • 1 msk salt
  • Vitpeppar, malen
  • 1 tsk Milda flytande margarin
  • ½ klyfta vitlök, pressad
  • 1 dl ost, riven
  • ½ msk olivolja
  • 1 burk kräftstjärtar i saltlake 300 g
  • Sås
  • 2 schalottenlökar 1 msk Milda flytande margarin
  • 1½ msk torrt vitt vin
  • 3 msk Knorr flytande fiskbuljong
  • 4 dl lätt crème fraiche
  • ½ krm cayennepeppar
  • 1-2 krm salt
  • ev 1 dl dill, finhackad
  • 1 msk Maizena majsstärkelse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.