Jag ligger ochförsöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Nu filar jag på agenda för de kommande dagarna och laddar för en riktigt bra vecka. Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte är sådär överdrivet massiv
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Men det går nog inte att utesluta osten. Fördela bacon och ost på trianglarna, vik ihop, kläm ihop ändarna med lite vatten och dutta lite vatten på degpaketen
Under tiden (jag vet, sjukt besvärligt för att inte tala om stressande). Lila färgpulver, violessens efter smak (det går inte så bra att blanda röd och blå hushållsfärg - tro mig, det blev beige)
Hemma i Luleå är mamma den självutnämnda köttfärssåsdrottningen (hög status) och jag har alltid vägrat att äta all köttfärssås som inte var hennes eftersom att inget kunde mäta sig med den, men nu
Förra året gjorde jag mina våfflor såhär, och de blev inte heller dumma. För er som vill fira Våffeldagen i morgon, kan jag å det varmaste rekommendera de här helt gluten- och mjölkfria våfflorna, som blev superlyckade
Kokosvatten innehåller massor med nyttigheter, och kakao ska vi bara inte tala om. Äggula innehåller soligt D-vitamin, som vi sannerligen inte varit så bortskämda med den här sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.