När man till middag vissa dagar har ett par pippifåglar vid bordet som bara petar i maten så vet man att när man preciiiiis dukat av bordet att det snart kommer ett "mamma jag är lite hungrig, kan inte vi få ett fruktfat"
Börja med att skala potatisen och koka den med lagerbladet i 10 minuter häll av vattnet och låt potatisen kallna,holka sedan ur potatisen med en tesked eller liknande och ställ åt sidan
Nyss hemkommen från New York. Vilken stad. Får ni chansen så åk dit. Det har inte varit någon slapp semester utan det var upp tidigt och igång hela dagarna
Nyår har nu passerat och jag har inte bloggat på urlänge. Vi tillbringade julen på Gran Canaria och var där i 10 dagar så jag tog en liten bloggpaus och njöt av sol och bad medan julen kom och gick
Say buy bye to colds from now on. I love to kickstart the day with a delicious and healthy breakfast. Enjoying a nutritious and clean breakfast is a fundamental start to any day, it helps to keep your blood sugar level stable throughout the day
På hemmaplan med dator igen. Hemma igen efter en härlig vecka i stugan. En hel del god mat, bärplockning och väldigt mycket av att bara vara, har det blivit
Byebye. Denna gång är det inte Cecilia bakom tangentbordet utan hennes man. Hej. ). Vanligtvis hittar ni mig bakom kameran när jag tar bilderna på maten hon lagar, men idag passade jag på att överraska henne med att göra focaccia till frukost medan hon tog en välbehövlig sovmorgon
Godnatt på er, byebye Mexico, hello New York . Gokväll på dig. Igår var det 19 dagen i Mexico och det betydde vår sista dag där, vi tog det lite lugnt på förmiddagen, sen blev det lunch och efter det lite shopping och middag
Buenos dias. Igår kväll förberedde jag en super nyttig chia pudding till frukosten idag. Jag tog med en påse med chiafrön till Gran Canaria, då jag inte vet vart det finns att köpa här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.