Rör om med en visp mellan varven. Koka sedan kolan på medelvärme tills den har en temperatur på 124 grader, eller gör ett kulprov (se hur du gör i filmen). ev 1 tsk havssalt, att strö över. 200 g smör 2 dl vispgrädde 2 dl strösocker 1 dl farinsocker 1 dl glykos 0,5 dl vatten ev 1 tsk havssalt, att strö över
Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
500 g mjölk 500 g grädde 50 g glykos 125 g strösocker 125 g mörkt muscovadosocker 240 g äggula 1,5 gelatinblad 30 g smör, brynt 7 g salt 2 dl valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.