Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Du behöver en köttkvarn med korvhorn men det är också allt. Salsiccia. För bästa resultat har jag av Gustav Erikson, mästare i charkuteri, fått veta att för bästa resultat ska man mala kött med salt dagen före korvmakeriet
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Gnid det nystekta brödet med en delad vitlöksklyfta. Mosa dem därefter lätt med en gaffel. Innan dess så gjorde jag denna när ett killgäng (G8-gänget) som min man är med i skulle laga mat och bjuda oss tjejer på en trerätters
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. Både salsiccia Di Calabria och spansk chorizo stoppas i vanliga grisfjälster vilket gör att dom torkar snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.