Bruschetta är en populär förrätt, då ofta med tomater men varför inte göra en ny spännande version. Klicka på majonnäs på brödet och toppa med en bit skinka
När jag bjöd på dessa hade jag även gjort bruschettamed tomat och basilika som också är jättegoda. Om ni har buffé kanske ni ska prova dessa goda bruschettas
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja. Skala och dela melonen i bitar. Skinkaoch melon (4 portioner). 200 gram prosciutto (eller annan lufttorkadskinka)
En variant på bruschetta - eller en toast - med salt getostoch söta körsbärstomater. Spara saften som bildats i en skål och blanda den med vinäger och hackad persilja
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. Jag hoppas att du hittat något frestande bland mina tidigare fiskrecept - tomatströmming, torskrygg med pestotäcke, gravad lax, ugnsbakad lax med Bostontäcke, örtpanerad havskatt - för idag tänkte jag i stället bjuda på något helt annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.