Smokey Chicken Gumbo på mitt vis, 6 portioner1 sötpotatis, tärnad220 g strutschorizo100 g kalkonbacon3 kycklingbröstfiléer i bitar1 msk torkad oregano1 tsk koriander, malen1 tsk spiskummin, malen2 krm cayennpeppar1,5 dl rött vin2 msk tomatpuré1 msk worcestershiresås2 msk färskpressad citronsaft4 dl majs (jag tog fryst, extra söt)5 dl vatten från sötpotatiskoketnymalen svartpepparsaltfärsk korianderKoka sötpotatisen i saltat vatten tills den är halvmjuk. Smokey Chicken Gumbo på mitt vis, 6 portioner
Efter dagens potthålsfyllning med vägföreningen och efterföljande årsmöte så skulle vi fixa grillat. Det blev en enkel men riktigit bra hamburgare (om jag själv får säga det) som piffades upp lite med kryddor från landet och lite flytande röksmak och en smarrig dressing
Grädda hash brownsen i 10 min på ena sidan, vänd sedan försiktigt dem med en platt spatel. Lägg potatisen i en ångkokare över en kastrull med kokande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.