Varma mackor med champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. När jag var barn dök varma mackor upp titt som tätt på tallriken och just den här sorten med en krämig champinjonstuvning var min favorit
Förslag på riktigt goda och matiga mackor tas tacksamt emot för kommande fredagar. Till två mättande fredagsmackor2 ciabattabröd8 skivor prosciuttoMozzarella (jag köpte den där långa biten)1 tomatPrästost i skivorOlivoljaSvartpeppar
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan. Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackorna med en blandad sallad
Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Nu när det är adventstider och det börjar vara dags för julbaket måste jag ännu en gång påminna er om receptet på Britt’s goda smörkransar, detta är en mina favoritkakor
Varma mackor är egentligen ganska underskattat, det är ju faktiskt riktigt tacksamt att göra till söndagsmiddag när man inte vill tillbringa tid i köket, det är både snabblagat och behöver inte innebära så många ingredienser
Gjorde goda varma mackor för ett tag sedan. Godmorgon. Ja, igår var alltså första dagen på jobbet igen. Blev så varmt välkomnad av min klass 6a att jag fick tårar i ögonen
Här kommer ett recept på varma mackor i alla fall. Nu går det bra för mitt lag. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Ingredienser Portioner. 2 4 skivor formbröd (gärna något grövre variant) 4 skivor ost 2 skivor rökt skinka 1 - 1 1/2 tomater basilika svartpeppar 2 tsk smörgåsmargarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.