Mixa alla ingredienser och smaka av. Mår bra av cirka 2-3 dagar i kylen. Serveras kall. Passar utmärkt på buffé, till bröd, kyckling, grillat och pasta
Mums, mums tillsammans med potatis, grönsaker och en grönskande ruccolasås. Jag ligger efter lite med bloggrecept på fisk - trots att jag faktiskt äter fisk flera gånger i veckan - så det måste jag ju göra något åt
Syrlig tomat- och ruccolasås. De här färsbiffarna är inspirerade av två andra helt olika rätter. En schweizerschnitzel som består av två skivor kalv eller färsk skinka med ost och rökt skinka mellan, panerad och stekt
De två förstnämnda funkar med ruccolasåsen, skulle nog välja en annan sås till ädelost. Ruccolasås1/2 avokado3 nävar ruccola 1 burk crème fraîche 1 vitlöksklyftaSalt och peppar efter smak
Som tur var hade vi en rest ruccolasås i frysen så det blev fräscht och gott ändå. Ruccolasås, 4-6 personer1 dl vatten0,5 grönsaksbuljongtärning100 g ruccola2 dl olivoljaev saltKoka upp vatten och buljongtärning. Ruccolasås, 4-6 personer
Så då kom jag på den briljanta idén att prova semmelkladdkaka som är så populärt. Vi var sugna på semlor idag, men hade bara fyra bullar kvar i frysen, vilka är "öronmärkta" till ett annat tillfälle i nästa vecka, och jag vet ju inte om jag kommer vara "bullbaksugen" innan dess
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.