Nytt Patchworkrecept – Morotscarpaccio, perfekt till påskbordet. Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet
1 ägg, kokat hackat1 msk majjo2 msk kesella1 cm finhackad purjopersilja eller annat gröntganska mycket salt & peppar1/2 dl riven parmesanoch sen hade jag lite riven morot i också+cornichonger 1 ägg
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Här är ett alternativ som fungerar utmärkt istället för parmesan. Blanda ihop alla ingredienser i en matberedare och pulsera tills solrosfröna börjar slås sönder och blir mindre bitar (gör de så fina du själv vill)
Jag älskar när man får över en fin råvara och tvingas hitta på något nytt. Jo, bara man har lite fantasi så fövandlas det enkelt till en fantastisk lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.