240 g prosciutto. Visste ni om att det är Picknickens dag idag. När det är dagar som dessa med sol och värme, så är det ju underbart att ta med sig en liten picknick och äta ute på något härligt ställe
Eriks kommentarDetta recept funkar lika bra om du använder nötkött eller vilt. Att få ändra på någons köttbullssmet känns som en ära, men också lite läskigt då det förmodligen finns ett unikt köttbullsrecept i de flesta hem där ute i Sverige
500 g filodeg 600 g köttfärs 450 g potatis 1 stor gul lök Ca 1 msk vegeta (allkrydda som används mycket i balkansk mat, kan ersättas med 2 tsk salt) 1 tsk paprikapulver 0,5 tsk svartpeppar 1 msk rapsolja Pensling. 450 g potatis
Låt jäsa övertäckt i 45 minuter. Dela på mitten och lägg i två smorda formar med löstagbar botten, 24 centimeter i diameter. 7 Grädda i 200 grader, ca 45 minuter. 4 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.