Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. När potatisen nästan är klar är det dags att tillsätta koljan till vattnet och koka den klar tillsammans med potatisen
När man kliver in i fasen av ett hälsosammare liv så är saken helt klar att ens lägsta nivå är bra mycket högre än vad den var tidigare men ibland är det lätt att falla ur hjulet av inspiration och hälsosamma val
Har haft kalas för Elias idag som fyllt 8 år. Jösses, säger jag bara vad tiden går. Redan 8 år. Tårta ska det ju vara när man har kalas och idag komponerades denna goding
1. Rimma torsken i rimningslagen i cirka 1 timme. Häll av och torka. 2. Sätt ugnen på 225 grader. 3. Skär torsken i jämntjocka bitar och lägg i en liten kastrull
Just nu forsar regnet ner från himlen och visst kan det vara mysigt men jag vill verkligen ha värme. Jag är inte den som klagar när värmen väl kommer så jag fåååår säga att jag vill ha varmare och bättre väder
Brandade är den franska motsvarigheten till den svenska lappskojsen fast med fisk. Sist jag åt denna rätten var 2002 när vi åkte runt i Provence i 3 veckor med hojen och fanns till och med att köpas färdig i affären, men jag åt den på restaurang i de små bergsbyarna som låg nära medelhavet
2016 har varit ett besynnerligt år. Höga berg, djupa dalar och lite där emellan. Det här året var året som började med att Calles mamma diagnostiserades med bröstcancer och kort därefter dog hans pappa
500 g blandfärs1,5 dl havregryn (Sempers 100% ren havre)2 dl havredryck1 ägg1 tsk salt2 krm malen svartpeppar1 tsk Colman´s senapspulver1 riven vitlöksklyftaBlanda samman alla ingredienserna och forma smeten till 8 st biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.