Smoothies - min frukostfavorit. Lördag – dags för smoothies. Allt du behöver göra är att svara på frågan – vilket traditionellt bakverk med mjöl och socker skulle du vilja LCHF-anpassa
Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig. 1 kryddbukett av 1 lagerblad, persilje-. Värm ugnen t 165-175 grader. Strö över mjölet, blanda väl,ställ i ugnen 10-15 min, köttet ska vara mörkt men inte svart. Kram Jenny 6-8 enligt r. 4-6 enligt m. 1 kryddbukett av 1 lagerblad, persilje-
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Ingredienser 8-10 portioner. 500-600 g frysta ärtor. 8-10 portioner. Jag fortsätter på det franska temat och serverar en härlig grön ärtsoppa baserad på den klassiska franska varianten men av egen modell
Receptet har vi hittat i kokboken "GI-gourmet". Igår fick vi en kommentar från Frostrosor som undrade om receptet på oxfilén och quinoaröran som vi käkade i lördags hade försvunnit in i dimman
Regn - igen. Men bra för lördagsmyset. . Vaknar skärrad av att ha drömt mardrömmar. Nazister (. ) sköt Akilles i drömmen och det var en förvånad hund som fick en massa kramar i morse
Svensk-påhitt, tycker de att det är här. Om jag har en sån där dag där jag känner ett stort behov av SALT (som på lördagar och söndagar ibland…) då slänger jag ibland ihop en omelette
E-postadress. Lördags meny. Tänkte försöka knåpa ihop ett litet inlägg om tips på middag imorgon lördag. Då önskar jag eder en härlig fredag, lördag och söndag
Frukost En skål miniyoggi med 1 1/2 msk havrekli Kokt ägg Kaffe LUNCH Tonfisktimbal 1 burk tonfisk i vatten 2 tsk rivet citronskal 1 tsk pressad citron 1 tsk dijonsenap Häll av vattnet från tonfiisken ,tryck ut så mycket du kan Blanda alltihop och  tryck ihop i ett glas eller liten burk ställ åt sidan Protein majo 125 g lättkvarg ( 1/2 burk) 1 äggula 1/2 tsk dijonsenap 1 tsk rivet citronskal Salt och peppar några varv på kvarnen med Seafood & Fish krydda Santa Maria Blanda alltihop till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.