Inte ett endaste litet korn eller frö finns i receptet, inga fiberbomber alltså, men med tanke på allt fullkornsbröd och rågflingegröt vi äter mitt i veckan så är vi faktiskt värda godsaker som dessa då och då
I dag när jag ser tillbaka på min livsstilsförändring inser jag vad mycket jag har jobbat mentalt, det sitter dessvärre inte i magen om man ska gå ner i vikt även om magen kurrar
Nu har jag startat en surdeg med namnet Séb. Döpt efter Sébastien Boudet, Den Franske Bagaren. Jag är så inspirerad efter att ha läst hans brödbok från pärm till pärm
Beef Bourgogne är en riktig fransk klassiker. med beef bourgogne brässerar man köttet i rött vin vilket gör att det får får en väldigt god smak och blir mört och gott
Allvarligt talat. Jag fattar det inte. Hur i hela världen kunde jag få för mig att det var en okej idé att äta den här vedervärdiga så kallade grytan till lunch
De här bären plockade jag i trädgården och istället för att frysa in i big pack-lådor gjorde jag Romtopf, eller confiture des vieux garcons (sylt för vuxna pojkar)
Lägg också dessa grönsaker på tallriken. Oxkött i rödvin med rökt fläsk, lök och champinjoner är en klassisk fransk köttgryta vid namnet Boeuf Bourgogne och en berömd maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.