4 skivor levainbröd (alt annat valfritt bröd). 14 skivor levainbröd (alt annat valfritt bröd) 4 oxfilémedaljonger, à 100 g 250 g cocktailtomater 1 förp sparris olivolja salt svartpeppar smör
Äntligen har då hösten anlänt med buller och bång. Från en helg av nästan sommarvärme så anlände hällregn och åska med besked och temperaturen sjönk under 10 grader
Serverad ovanpå en skiva ljust levainbröd är dessa heta räkor verkligen något extra. Det här är en bra del av en lunch, som jag gärna serverar med en kall öl eller varför inte ett glas rosé
Krossa alla kryddor i en mortel och värm upp kryddblandningen tillsammans med grädden, kastanjehonungen och zesten från citronen och apelsinen till 50 grader i en kastrull på låg värme
Vart lite tyst här ett par dagar men det är inte för att jag legat på soffan inte nej tvärtom har varit på Surdegs kurs i Stockholm igen, med Sebastien Boudet (brödpassion)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.