Visste inte att butternut squash var relaterad till Halloween-firandet. Gårdsbutiken som säljer ekologiskt och närodlat hade åtminstone den traditionella Halloween-pumpan och jag köpte en stor en på 5 kg
Det skull dröja till slutet av 80-talet innan intresset för jättevetet tog fart på nytt. Det här långa brödet bakade jag härom dagen på rågsurdeg, vetemjöl och kamutvete
Hur kan du som är så matnördig hålla dig till bara vego-mat en hel vecka. Lördagen bjöd på Panerad aubergine med crème fraiche-aioli, (recept kommer senare) supergod liten rätt bara man hoppar över brödet
Rör ihop ost och tryffelolja - smaka av hur mycket tryffelolja just du vill ha, smaken är som baken. 1/2-1 tsk tryffelolja. 3-4 skivor bacon. 3-4 tunna skivor mozzarella
Gick igenom dem lite snabbt och plockade ut jul- och nyårsnummer. Kan tänka mig att jag går igenom alla tidningarna och river ut lite recept som ser kul ut och lägger i min test-mapp
I en annan bunke vispa smör, socker, farinsocker och vanilj i ungefär 2-3 minuter. Ugnsbaka i cirka 20-25 minuter eller tills du ser att kakdegen stannat och chokladen samt fudgen smält. Låt de svalna i ungefär 3-5 minuter innan servering
Vilken storlek herr Batra föredrar förtäljer inte historien, men att hans farmor skulle vända sig i graven om hon visste att han lagade dom med kött från "heliga kossor" - det vet vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.