Blanda fraîche tillsammans med båda senapssorterna och ställ åt sidan. Skala och riv pepparrot. Rumstemperera köttet innan det ska stekas, salta och peppra på båda sidor
Blanda samman löken medpepparrotsostoch röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank
Toppa lövbiffenmed riven pepparrotoch äggula. Krydda lövbiffmed salt och peppar. Lägg alla rotfrukter på en ugnsplåt (gärna på bakplåtspapper) och blanda med olivolja, salt och peppar
Lägg på en hög pepparrot på köttet och toppa med äggulan. Det blev en del provsmakning oxå men jag ville inte äta för mycket då jag skulle hem och laga BookmakerToast på Entréote som min man köpt i Mannerströms Saluhall i veckan
Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.