Ta ut pajen från ugnen och servera den varm till en grönsallad. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Koka på medelvärme i ca 30 minuter tills vätskan nästan helt har avdunstat och såsen blir tjock
Servera med en god grönsallad. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. 100 g smör. 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Kom ihåg mig. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Servera med en god grönsallad. 1100 g smör. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader
Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Du kommer älska den. Gör den som appetizer till många, som helgmys eller varför inte till kräftskivan istället för västerbottenpajen
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
I min hög med sparade recept, har jag hittat det här receptet på vegetarisk lasagne. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.