Vi äter rätt varierat hemma. Det blir ju så när man är matbloggare, som du förstår. Spagetti och köttfärssås är ju bara kul att läsa om SÅ många gånger
Hallå i stormen. Jisses vad det blåser idag. Hoppas verkligen att det bara är den riktiga våren som drar in med besked och att det inte är en föraning om hur sommaren kommer att bli
Skär av toppen av hela löken så att alla klyftor blir blottade. I tidernas begynnelse, när Internet var nytt och outforskat, kunde jag sitta helt fascinerad över hur mycket recept som fanns publicerade
Jag börjar i fel ordning. Med tanke på alla de obloggade recept som otåligt väntar på att bli publicerade, så borde jag knappast inleda min återkomst med att skriv om det vi åt i går kväll
Ibland vill man göra det enkelt för sig. Att slänga ihop en snabbmarinad och smeta den på drumsticks och sen slänga allt i ugnen klassar jag som rätt enkelt
Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
Jack Daniles glaze1 hel vitlök1 msk olivoljaSkala av så mycket skal från vitlöken som möjligt, låt alla klyftor sitta samman och skär av toppen på dom så alla klyftor blir blottade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.