Tillsätt grädden och värm försiktigt under omrörning. Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt mig lite trött på alltihop och till och medfunderat på att lägga av
Jag tycker smaken är helt OK och har man inget val pga sjukdom då är det ett fullgott alternativ. Gillar att dela med mig av det goda som sagt och varje gång jag får
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Fotbadet går just nu varmt hemma hos oss. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat
Såhär års, när det inte går att göra bra potatismos, passar det extra bra att prova på att göra mos av blomkål eller broccoli om du inte provat det innan
Men även om dagarna har gått fort så har de varit underbara. Igår var det påskmiddag hemma hos pappa tillsammans med mina syskon, så pappa och jag hjälptes åt att fixa påskbuffén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.