röd chili efter eget tycke och smak, tunt skivad. salt och peppar. Hur är det med er denna torsdag, börjar ni ladda upp för fredagsmyset redan nu kanske
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Som en genuin son av de djupa norrländska skogarna bjöd han på äkta pitepalt till huvudrätt, och för att följa upp det norrländska temat enades vi om att det skulle smaka bra med något med hjortron till efterrätt
Delvis på grund av bloggen (nu ska plötsligt allt fotograferas och skrivas om) och delvis för att jag älskar att ha folk runt mitt middagsbord, det gör mig helt lycklig, och jag ville bjuda mina vänner på något smarrigt
Saftigt inkråm och allt. Det verkar också vara ett väldigt viktigt moment i det hela där man viker ihop den mest, inte rund river och bankar och slår som en vanlig deg
tårta till efterrätt. det har blivit några inlägg sedan dess och har nog tänkt det ska. Gillar att dela med mig av det goda som sagt och varje gång jag får
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.