Häromdagen lagade jag till en av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittat en färdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
Här blev det nämligen lite kyl och frysrensning, ett gammalt recept på fiskgratäng plockades fram och förändrades lite efter de ingredienser som fanns hemma
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gått på bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
rörigt för några dagar sedan när det skulle tillberedas picnicbog. Vi lassa in den i ugnen på låga grader och hade tänkt att den skulle stå där hela dagen
Alla bilder som vi tänker använda hamnar i en speciell matmapp, efter att de har blivit redigerade lite grann, men ibland glöms någon bild bort tills det är dags att städa ur mappen
Ursprungligen var det ett sätt för romerska soldater att göra av med gammalt torrt bröd. man kan aldrig få för mycket gazpacho) säger ett gammalt spanskt ordspråk och det är bara att hålla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.