Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Passar perfekt till en grillad kyckling tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en liten klick dijonsenap
Men vi tycker ju också att allting blir bättre med smör. En viktig sak med havren är dock att den förbereddes noggrant innan den konsumerades för att kunna tillgodogöra sig näringen
Oavsett vilken av dem du äter kommer du få i dig ungefär lika mycket fett, protein och kolhydrater och detta visar att du kan variera din kost enormt även fast du har en kaloribudget
Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt än så här är svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
07 Jag fick en vinhink och diverse tillbehör för vintillverkning av min mamma för några år sedan. De vinrankor som planterades här i trädgården 2007 har varje år gett mer eller mindre skörd men inte mer än att det räckt till att gå och mumsa på lite då och då. 2007 har varje år gett mer eller mindre skörd men inte mer än att det räckt till att gå och mumsa på lite då och då
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Vi blir ett tjugotal, men vi hoppas fortfarande på dig syrran. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Färsk fisk blir bäst i dessa goda ”Wallenbergare”. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.