Ibland blir det inte riktigt sommantänktsig. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Ibland så blir det inte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
Nu ska jag sätta mig och beta av min uppgift inför Storytelling och lite senare ska jag iväg till gymmet för ett benpass, UberAWn vi skulle på ikväll har jag beslutat att skippa – ibland måste man påminna sig själv om att prioritera och för min del är det vila, lugn och ro som idag behövs
För övrigt kan tilläggas att när det inte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan de blir färs
Rätten är perfekt dagen efter bolognesemiddagen om det blir någon köttsås kvar. Det känns som att jag har snöat in på märkliga rätter somman fick när man var liten i skolan
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt
Så blir det återigen dags att fälla i hop datorn och summera dagen med ett tack. Ett bra tips när man bakar tårtbottnar är att klä in en form med löstagbar kant med bakplåtspapper som sticker upp en bit ovanför formkanten, På så vis får kakan möjlighet att växa på höjden och man får höga och luftiga bottnar
Som kladdkaka eller muffins. När man har fettisdag. I alla fall för alla er som älskar semlor. Om man inte orkar ställa till med bullbak är semmelkladdkaka en riktigt god tanke
Och jag rekommendera att frysa det somblir över, för har du den kvar i kylen så är risken stor att du gör som jag och går och norpa en bit i tid och otid, farligt gott minsann
Har tidigare hittat den perfekta klänningen inne hos Esprit, men som tyvärr visade sig vara i fel storlek och när jag skulle beställa en ny, var den slut
Det känns ju som ett väldigt trevligt och kontrollerat sätt att laga ägg och bacon. Vad gör man då. Jag har många gröna som jag ska plocka in och se vad jag kan göra med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.