Eftersom vi när vi väl äter sås till mat gillar mycket av det goda så dubblade jag den. Den här rätten som heter Herrgårdskyckling blevjag tipsad om av Susanne (Villa Tretton) på hennes blogg
Som om det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Terrine är egentligen namnet på den form somvad-det-nu-är bakas i. Ikväll fick båda göra tjänst i vad som kan ha varit min bästa köttfärslimpa hittills, eller om jag möjligen vågar kalla den en paté
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Tyvärr visade sig den lokala butiken sakna ytterligare en del jag behövde varför jag skarvat ytterligare – det gjorde dock ingen större skillnad vad gäller matupplevelse, detblev fortfarande mycket gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.