Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Hej. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott
salt & pepparev. Att äta vegetariskt är alltid bra. Tycker idén om en vegetarisk veckodag, som Sofie föreslog, så här kommer lite tips på några vegetariska recept att testa i höstRosa quornfärssåsKikärtsbiffar (falafel) IKikärtsbiffar IIUgnsbakad quornfilé med citron o tomatRödbets- och fetaostlinsröra1 portion linser (1 del linser, 3 delar vatten)lite olja att steka i1 liten rödbeta riven1 portion fetaosttimjan, oregano, basilka
En bit av den här kladdkakan och några avsnitt av One Tree Hill fick göra mig sällskap i soffan i helgen när jag kände mig som mest hängig av förkylningen
Lagom till första advent bakade jag och Amanda den här goda kladdkakan, som varit med mig länge. Jag tycker att den passar extra bra runt jul då halva kakan är smaksatt med kanel
Fläskfilé black and white för moi. Inte är vi så svårövertalade inte, trots kylen full med rester från fredagsfesten tackade vi inte nej när vi fick frågan om att äta mat på stan
När man serverar drinkar on the rocks är det fint med stora isbitar som inte smälter så fort. 4 cl gin 2 cl cointreau 1½ cl pressad citron Skaka alla ingredienser med is i en shaker och sila upp i ett glas
Tillsätt allt utan Coca-cola och maizena. med oxfile & fläskfilé med rödvinsås och bearnaisesås och enormt goda sötpotatispommes från frysdisken av märket aviko
Ta ut, låt svalna och låt eventuellt kallna helt samt förvara i kylen. 130 gram mörk choklad 70% som Green & Black, Lindt, Vahlrona, Amedei, Michel Cluizel eller liknande kvalitetschoklad och gärna ekologisk
Låt allt koka ihop så att det börja tjockna innan du slår på resten av grädden. Smaka av du skall känna den mandellika smaken av vitlöken i fin balans med apelsinsmaken prova dig fram med resten av apelsinjuicen tills du hittar en balans du tycker om
Tag bort alla senor och putsa köttet väl. Black & white 500 g oxfilé 500 g fläskfilé 140 g bacon 2 tomater, stora 10 champinjoner, stora 2 gul lök 5 klyftor vitlök salt, efter smak peppar, efter smak
Lös upp jästen i den kalla mjölken och häll ner blandningen i bunken. Blanda samman florsocker med vatten till en slät glasyr och bred hälften av denna på de kalla bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.