Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 25-35 st. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel. 2. 25 minuter. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 25-35 st 100 g smör. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel
(Jag har en rund form ca 20 cm i diameter. Grädda i 20 minuter i 185 grader. Det räcker med 2 timmar så är den stel. 2 ägg. 2 dl mjöl. 2 dl hackad eller hyvlad mandel (rostade eller råa)
Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. ca 25 minuter. En bit av den här kladdkakan och några avsnitt av One Tree Hill fick göra mig sällskap i soffan i helgen när jag kände mig som mest hängig av förkylningen
Skala och dela äggen. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 200g matjesill. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. 200g matjesill
Dela det här. Black bean coffee brownies. Skriv utFacebookTwitter Black bean coffee brownies. Ca 12-15 st. 10-12 st färska dadlar, urkärnade. 2 msk lönnsirap. 4 1/2 msk kakao av god kvalitet. 2-3 tsk snabbkaffepulver + 2 tsk hett vatten. Klä en form ca 15×20 cm med bakplåtspapper och häll i smeten. Ca 12-15 st. 10-12 st färska dadlar, urkärnade. 2 msk lönnsirap. 4 1/2 msk kakao av god kvalitet. 2-3 tsk snabbkaffepulver + 2 tsk hett vatten
2 dl vetemjöl. 2 krm salt. finrivet skal från 1 apelsin eller 2 tsk hackad mynta. 2. Grädda mitt i ugnen ca 25 min eller tills en provsticka kommer upp torr. 2 dl vetemjöl. 2 krm salt. finrivet skal från 1 apelsin eller 2 tsk hackad mynta
200 g smör. 2 dl socker. 2,5 dl vetemjöl. 2 tsk kanel. 1/2 vaniljstång. 2. Ta en avlång form (eller en rund 20x25 cm) och smöra och lägg i kokosflingor (ströbröd går också bra). Låt stå i ugnen på 225 grader i ungefär 10 min, ta sedan ut och låt stå i kylskåp över natten. 200 g smör. 2 dl socker. 2,5 dl vetemjöl. 2 tsk kanel. 1/2 vaniljstång. 2
25-30 st. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C. 2. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 25-30 st. 1/2 g saffran. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 270 g. 200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C
När kakan svalnat delar du den i två bottnar och gör sen en tårtbotten till på samma sätt. Om du gör bottnarna nån dag innan så vänta med att dela dem tills du ska lägga ihop tårtan och förvara bottnarna i plastfolie i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.