Blåbärstider. Ingredienser. Pajdeg. 3 dl glutenfri mjöl1 dl havregryn1 dl socker1 msk vaniljsocker100 gr mjölkfritt margarin - kallt och skuret i små kuber1 msk vatten för att binda ihopFyllning
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
LCHF Blåbärspaj / Smulpaj. Publicerad 2014-04-14 09. 55. 58 i Allmänt,. Paj är ju så gott. Så varför inte unna sig en bättra variant även om man vill få i sig mindre kolhydrater
1 form, ca 6-8 port. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Häll blåbären i en pajform. Strö över socker, vaniljsocker och potatismjöl och blanda runt så att alla bär täcks av sockerblandningen
Krämig blåbärspaj,. Krämig blåbärspaj. 5 september 2016, 22. 30. Hej på er. Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start till färdiggräddad, den blev min räddning i helgen när jag skulle bjuda på fika lite hastigt
Blåbärspaj. Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
-Av Fröken LindaJag fortsätter att berätta om min kunskap om allergikost. Efter som jag har varit mjölkallergiker hela livet så får jag ju alltid prova mig fram till det rätta
Eftersom det är mycket kalasande så här på våren/sommaren, så har jag tänkt att det den närmaste tiden ska dyka upp lite olika förslag på bl a kakor och desserter som passar de flesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.