1 flaska mousserande vin. Fyll på med isbitar ca 1,5 liter. 1 flaska mousserande vin. Har du gjort en somrig fläderblomssaft så kan jag tipsa om att den passar
Ta ut sorbeten och vispa den skummig med el-visp. Dekorera med en jordgubbe och citronmelissblad. Servera genast medan vinet talar och sorbeten inte smält alltför mycket
Så vad ska denne svensken pyssla med idag då. Som tur var förstod jag vinken, lagade till denna björnbärssåsen och bjöd frugan på och vi kan väl säga som så att tallriken renskrapades, bra betyg alltså
Lördgaskväll i födelsestaden (Jönköping). Efter en lång vecka är jag lite för trött för att göra något som kräver någon större insats så det kommer bli en synnerligen lat kväll framför TV
Det är lite vanskligt och det gäller att ha hållbara flaskor vid jäsningen, jag använder gärna gamla flaskor med patentkork eller de franska lemonadflaskorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.