Biffsallad
Kitchen Heroes
Kitchen Heroes
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g ryggbiff
  • pinjenötter
  • 2 st avocado
  • 3 msk Ketchup
  • 1 msk Worchestershiresås
  • 2 tsk honung
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 1 nypa paprikapulver
  • 1 msk citronsaft
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 timme När köttet marineras kan man förbereda salladen genom att skölja och lägga ut den på tallriken. Skär avocadon i bitar och rosta pinjenötterna i en panna. När detta är gjort är det dags att steka köttet. Vi stekte det väldigt kort tid på hög värme för att få en fin yta men en väldigt rå kärna. Detta kan man självklart göra som man vill.
  • 1 burk Creme fraiche (lätt)
  • 50 g gorgonzola
  • 3 msk majonäs
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk japansk risvinäger (mirin)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.