1 timme
När köttet marineras kan man förbereda salladen genom att skölja och lägga ut den på tallriken. Skär avocadon i bitar och rosta pinjenötterna i en panna. När detta är gjort är det dags att steka köttet. Vi stekte det väldigt kort tid på hög värme för att få en fin yta men en väldigt rå kärna. Detta kan man självklart göra som man vill.
Biffsallad 500 g biff salt och svartpeppar 1 gurka 4 salladslökar 4 skalade morrötter 150 g sockerärtor 50 g salta jordnötter 1 knippe rädisor 0,5 kruka mynta 0,5 kruka koriander 0,33 kruka thaibasilika (kan uteslutas om ni inte hittar det)
Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad. du behöver ett gott grillat eller stekt kött samt valfri sallad och som här, nudlar
Idag blir det ett semi-low-carb-recept. Det är socker i teriyakisåsen, men jag sket fullkomligt i det. För övrigt hade jag fått för mig att detta skulle vara superdupergott, men det var bara
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.