Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. Tillsätt tomatpuré, ketchup, senap, fond och soya och rör om
En skvätt soja. Vatten. Hacka löken och lägg i pannan. Häll på lite vatten så det nästan täcket köttet. När köttet är mört ha i creme fraiche, matgrädde och dijonsenap, rör om
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Bryn köttet i omgångar i smör i en stekpanna. 600 g utskurenbiff. 12 tsk dijonsenap. 11 dl vatten. 1hackad persiljaSkär köttet i centimetertjocka strimlor. 1Skala och hacka löken. Mjukstek löken sakta i smör i samma panna, cirka 10 minuter. 1Tillsätt tomatpuré, senap, vatten och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.