Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Igår kväll fick vi till enny favvo bland våra asiatiska rätter. om inte jag också gillat italienskt, svensk husmanskost, Indiskt, Japanskt, Libanesiskt, Vietnamesiskt
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Börja med att vispa ägg, kokosolja och vatten i en bunke. Ennypa salt. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooksvita Hjortronglögg, menvill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Jag hackade ner valnötter och pekannötter, men det går såklart bra med vilka nötter som helst
Sedan vi skaffade KitchenAiden har vi faktiskt bakat det mesta brödet själva. Har ni tänkt på hur mycket ett gott hembakat bröd till frukostmackan kan förgylla en vanlig vardagsfrukost
För när vi kommer hem från dagis och jobb, vill alla här hemma att maten ska stå på bordet NU. Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare
Jag tycker om att handla hem grönsaker jag aldrig testat för att vidga mina vyer i grönsaksdisken. För någon vecka sedan köpte jag för första gången i hela mitt liv hem en kålrabbi
Blanda antingen ned cayennepeppar eller pudra det över röran vid servering. Jag älskar falafel och det är en sådan sak som jag brukar köpa färdig eftersom jag inte riktigt lyckats få till egna bra
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där denenahuvudingrediensen har riktigt gamla anor. nu gör vi ett svanhopp och dyker rakt ner i Portergrytan,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.