Ett sött och gott rawfoodgodis som allagillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Om du inte hartestatraw food glass, laktosfriglass, så är det kanskedags. Använder du frystahallon och eventuellt frystabananbitar så är glassenätklar på någon minut
Jagbara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna. Fick smakadessahemma hos minaföräldrar då mammatestat ett nytt recept och jag blev riktigt överraskad över hur goda de var
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med helahärliga helgen framför oss, tänkte jag det passarbra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Rawbars. Den förstafebruari införde jag sockerförbud för mig själv. Raw bites, såklart. Alldeles för mycket sött på en alltför lång period gjorde att måste sätta stopp och göra nåt åt beroendet
Morotskaka är gott och rawmorotskaka är ännu godare. Morotskaka. Min favorit kommer från EricaPalmcrantzAzizklassiska o-kokbok Raw food på svenska, men jagsmaksätter den lite annorlunda
Veganskabakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatisktäggfria och mjölkfria
Jag tänker fortsätta på temathälsosammare påskgodis. Den hemgjordachokladen som täcker dessa små nötbitar smälter i munnen tackvarekokosoljan som blir flytande vid väldigt låg temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.