Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
instagram 100kitchenstories. Var ska jag börja. Detta underbart goda, chokladiga, kladdiga, lyxiga - men fortfarande sockerfria, laktosfria, glutenfria och delvis vegan och raw - var vad som stod på mitt frukostbord i morse och som jag bjöd min mami på
Hann med en fika på Espresso house med Linn, gott & trevligt. Espresso house. Idag har jag jobbat, blev även att köpa en svart skinnfåtölj till kontoret oxå och jag blev jättenöjd
Hej på er. Blev bjuden på en vääääldigt god, härligt seg kaka i fredags. Den var så god att jag var tvungen att baka den själv redan på lördagen och bjuda framför allt min 18-åriga dotter på, visste att hon skulle älska den
På bilden ser ni en god sommarsallad med getost och islatte från Espresso House här i Kalmar. In the picture - a summer salad from Espresso House Kalmar
I samarbete med Rubin förlag ordnar mat. såklart. en tävling där du som läsare nu har chans att vinna ett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adrians skafferi-familjens kokbok” eller ”Adrians skafferi-familjens bakbok”
Känner ni, precis som jag att tiden inte alltid räcker till på vardagarna. Att ni vill äta något gott efter jobbet, men att tid och inspiration kanske saknas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.