BBQ-sauce-o-rama
Glimten i grytan
Glimten i grytan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liten burk creme fraiche (ca 2 dl)
  • 1-2 dl majonnäs
  • italiensk salladskrydda
  • vitlök
  • gräslök
  • North Carolina Style Vinegar Sauce
  • 2.5 dl äppelcidervinäger
  • 2.5 dl ketchup
  • 1 msk HP-sås
  • 4 msk farinsocker eller muscovadosocker
  • 2 tsk salt
  • 0.5 tsk chilipeppar
  • 1 tsk Dijonsenap
  • Eastern North Carolina BBQ Sauce
  • 2.5 dl vitvinsvinäger
  • 2.5 dl äppelcidervinäger
  • 1 msk farinsocker eller muscovadosocker
  • 1 msk Tabasco (just det, en matsked Tabasco...)
  • 1 msk cayennpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Aunt Jemima Mustard 'n' Garlic BBQ Sauce
  • 2 dl Aunt Jemima Pancake Syrup eller lönnsirap
  • 6 msk Dijonsenap
  • 2 tsk vitlökspulver
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.