Basilikajärpar med dijon & smakrik tomatsås.
Live It, Love It | ShapeMeUp!
Live It, Love It | ShapeMeUp!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram färs, 2 msk basilikapesto, 1 msk dijonsenap, 1 ägg, 2 finrivna morötter, 2 krm vitlökspulver, 1 tsk salt, 2 krm peppar. Blanda samman ordentligt och forma till järpar – in i ugnen på 200 grader runt en 15-20 minuter Ingredienser tomatsås: 1/2 tetra krossade tomater, 2/3 tsk salt, 1/2 dl kokosmjölk, chilipeppar, hackad ramslök (eller vitlök eller lök) och 1 näve färska körsbärstomater. Koka upp allt utom de färska tomaterna tillsammans i en 5-10 minuter – lägg i tomaterna samtidigt som du tar av såsen från plattan.
  • 2 portioner kokt kall bönpasta
  • 1 pkt kokta sugarsnaps,
  • 1 bukett snabbkokt broccoli

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.