In med dom sedan i ugnen tills dom är klara. Skär kycklingfiléerna i tjocka strimlor och trä på spett. Servera kycklingen tillsammans med sås och hackade jordnötter
Gör så här Börja med citronkokt rödlök. Blanda färsen med jalapeno. Salta och stek dem i smör-&rapsolja, ca 3 min på varje sida. 2 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g högrevsfärs ½ dl skivad inlagd jalapeno 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 2 skivor Castello® Burger Cheddar Tillbehör
spett. Till ca 14 spett. Sätt ugnen på 200 grader Lägg färsen i en bunke Hacka vitlök och chili fint Blanda samman alla ingredienser till en jämn smet Forma små korvar av färsen och sätt dem på spett Lägg spetten över ett ungsfast fast fat Grädda i ca 15 minuter Avokadodip. Mosa avokadon Blanda ner resten av ingredienserna och rör om ca 14 spett
att grilla spetten snabbt på båda sidor så de får färg, föra över i en grillform, pensla potatisarna med smör, krydda, lägga formen på grillen igen och lägga på locket så att du får en ugns-effekt inne i grillen
Koka upp grönsaksbuljong med timjan, lök, vitlök och rökt champinjon eller torkad svamp. Lägg ner portabello i en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar
Trä en av varje betsort på spettmed en bit halloumi emellan. Pensla ett ugnsgaller med lite olja. Stick in rosmarinkvisten i den yttersta rödbetan (där man håller i spettet)
Trä köttet på tandpetare, varva med cocktailtomater och paprika. Servera såsen till spetten. Blanda schalottenlök, vitvinsvinäger, dragon och senap med crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.