Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
För vår del hade vi ett stort matintresseoch älskade att laga massor av olika sorters mat, testa nya rätter och att laga mat tillsammans långt innan vi hade ett intresse för barn, för att uttrycka sig lite krasst
Godis ochbramat. Pastasås med aubergin, paprika ochtomat. ♥️ Vi åt sushi och sen laddade vi med godis, pratade länge och såg en spännande dokumentär, pratade igen
I den hade jag svartpepparkubb (rökt skinka med massor av svartpeppar), strimlad vitkål, majs, tomat, paprikasallad, stekt kycklingfilé och en dressing på majonäs, mango chutney och curry
Matiga muffins med soltorkade tomater, spenat och fetaost. Nu har höstens utmaning varit igång i en vecka och jag hoppas att ni börjar komma in i rutinerna
Såklart är det bra med näringsrika alternativ som detta men begränsa mängden och välj gärna färskfrukt istället för torkad som tar större plats i magsäcken och ger större mättnad
Nu håller vi tummarna för att ni alla får en bra vecka, oavsett om ni semestrar lite till eller ska jobba så hoppas vi att ni njuter av livet och tar vara på dagarna ni får
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Sojafärs är ett mycket bra alternativ för den som vill minska köttkonsumtionen men fortfarande göra liknande så kallad ”vanlig” barnmat som t ex biffar, ”köttbullar” eller spaghetti och ”köttfärssås”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.