Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Blir tyvärr ingen annan brasa än grillens, om nu inte Berra sätter fjutt på något annat, men jag tror jag ska klä mig lite bart bara för att få lite Valborgskänsla
Jag valde att bara lägga upp allt snyggt på tallriken och servera med dressingen vid sidan av. Ensallad med räkor och avocado, ljuvligt en härlig sommardag
Det finns många olika förslag på ensallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Klockan var nästan tre på eftermiddagen innan jag slängde ihop ensallad med det jag hade hemma. Det har varit enintensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.