Bananmuffins med chokladfrosting
Glutenfritt med Sandra
Glutenfritt med Sandra
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 2 dl socker
  • 3 ägg
  • 2 mogna bananer
  • 3 dl rismjöl
  • rismjöl
  • ½ dl majs stärkelse
  • 1 dl potatismjöl
  • potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • bakpulver
  • 1½ dl mjölk
  • 9. klicka ut i muffinsformar och grädda i
  • 20 min längst ner i ugnen
  • 1 dl choklad knappar
  • 200 g smör
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk kakao
  • kakao
  • 2 msk hett vatten
  • vatten
  • 1/3 paket philadelphiaost
  • 4. tillsätt den avsvalnade chokladen, kakaoblandningen och philadelphiosten i smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.