Häromdagen tog jag tillvara på några av de bananer jag har i frysen (klarar inte av att äta bananer som de är, men försöker så smått att vänja mig vid dem i matlagning och bakverk) och gjorde ett bananbröd paleo style
HälsasomLivsstilPortioner. Dela upp smeten i två delar och forma som du vill. Källa. 2 BrödIngredienser. Fiberhusk (1 msk)Ägg (8 st)Kokosmjöl (1,5 dl)Mandelmjöl (3,5 dl)Vatten (ca 3 dl)Bakpulver (1 msk) Linfrön (1/2 dl)Chiafrön (1/2 dl)Kanel (2 tsk eller efter smak)Gör så här
Premiärrätten som lagades i den nya emaljerade grytan var en mustig fisk- och skaldjursgryta. Apelsinerna är inte längre lika goda som i vintras, men som smaksättning duger de bra
De har ofta många bra och användbara recept och dessutom vettiga tankar kring kost och hälsa. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Här kommer ännu en värmande hösträtt som blev så himla gott. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.