This is a beautifully aromatic chicken dish that is partly cooked in oven. Once you are sure that the chicken is cooked right through, remove it from the oven
A low-fat version of a favourite Indian dish, this is very creamy. In a small mixing bowl whisk the fromage frais or ricotta with the yogurt, orange juice, ginger, garlic, pepper salt and coriander
Ingredients. Cut the mushrooms in half, or in quarters if large, and set aside. Remove from the heat and stir in the fromage frais or ricotta cheese, followed by the mint, coriander and salt
Thai chicken meatballs in peanut sauce. Idag blev det en tvårätters middag à la Pinterest. Jag är mer eller mindre besatt av att vara inne och scrolla i min feed på Pinterest
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Lägg i den finhackade koriandern och muskoten och presa över citronen
Har man nu inte en Crockpot, så kan man givetvis laga sinChicken Tikka Masala i en alldeles vanlig gryta, men då får man nog minskatillagningstiden till ca en timme
Skär kycklingfilén i lagom stora munsbitar. Låt fräsa ihop ett par minuter. Smaka av med Indiska kryddor (vilket jag inte tyckte behövdes) efter egen smak
När jag tänker på indisk mat så tänker jag direkt på alla de härliga kryddblandningar som finns. Kikärtor heter chickpeas (kallas även garbanzo beans) på engelska, så därför tyckte jag att det var passande att döpa rätten till chick ‘n tofu tikka masala
Eftersom jag älskar kryddig och smakrik mat så är jag en riktig sucker för Indisk mat. En favorit är Chicken Butter Masala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.