Känn med sticka för att kolla när de är lagom mjuka. Gör under tiden skagenröran. Kläm ihop potisen i krysset och fyll med röran, lägg en citronskiva på toppen och servera allt med en god sallad
Känn med sticka för att kolla när de är lagom mjuka. Gör under tiden skagenröran. Kläm ihop potisen i krysset och fyll med röran, lägg en citronskiva på toppen och servera allt med en god sallad
Jag tänkte på det här medbakpotatis, eller säger ni bakad potatis. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Man får som regel vara nöjd om man hunnit med hälften. -S Precis som med detta blogginlägg som jag tänkt lägga upp ända sen i fredags, men så tja, ni vet
Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön. Igår lovade jag er som följer mig på instagram att ni skulle få receptet på min godaste skagenröra
Picka hål i skalet med en provnål eller tandpetare. Känn efter att de är mjuka med en provnål. Blanda potatisinkråmet med smör, grädde, crème fraiche, äggula, lax, skivad salladslök, dill och riven ost
Alltså en röra som räcker till fyra varma, bakpotatisar. Jag har tidigare testat dom i BLT sandwich och även till frukost tillsammans med stekta ägg och här gjorde jag en röra som passar ypperligt till bakad potatis eller om du hellre vill som en kall röra till baguette eller pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.