Nu har jag varit igång med min mani att inte slänga rester igen. Våffelsmet innehåller ju massor med ägg och lite bakpulver, så var beredd på att bröden sväller upp lite mer än man tror
Både korintkakorna och ischokladen är väldigt enkla och nästintill omöjliga att misslyckas med. Tänk vad gott det är att smaksätta choklad med "riktig" apelsin
De enda jag hjälpte till med var att riva och pressa citronen samt smälta smöret annars har hon smörat och bröat formen, knäckt ägg och gjort precis allt själv =) Undrar om man har en liten bakmästare här hemma
På bilden ovan ser ni mitt bidrag, en Polkanelbakelse med en botten av kanelsmakande kladdkaka som varvas med ett lager vit chokladmousse med polkakross, som i sin tur möter ett lager chokladmousse med kanel för att sedan toppas med ytterligare ett lager vit chokladmousse med polkakross
Avslutamed att lägga på mandelbotten, vänd den gärna upp och ner för snygga raka lager. Vill du ha en helt slät mousse så sila av skalet, men det är en smaksak vad du föredrar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.