Bakad potatis är en gammal klassiker, framförallt som lunchmat på diverse caféer. Jag valde att göra en fetaoströra med keso, soltorkade tomater och örter som fyllning och toppade med stekt rödlök
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron ochgorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Smaka av med salt och peppar. gorgonzola. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Skala stjälkarna med potatisskalare och skär dem tunt. Blanda i broccoli och grovt hackade valnötter. Häll mjölken i en kastrull och lägg ner osten, låt den smälta på svag värme
samma panna och fräs hackad rödlök tillsammans medvitlökenoch rosmarin. När vi äntligen kommit hem från sjukhuset med dottern och tänkt fira en lång påskhelg, så insjuknar inte sen jag i magsjuka och ligger halva påsken med magkramper
Servera fisken med getost-yoghurt, valnötter, tomater och kokt potatis. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt
Ta ut dem och låt svalna med skalet på innan du skalar och delar dem. Börja med rödvinskyn. Stek svamp ochvalnötter i smör tills de fått fin och god färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.