Baka surdegsskorpor
Niehoff
Niehoff
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Recept Surdegsskorpor grunddeg
  • 25 g färsk kronjäst för söta degar
  • 150 g kronjäst Surdeg Fullkornsvete
  • 14,5 dl vetemjöl special
  • 1,5 dl ljummen mjölk
  • 1 dl ljummet vatten
  • 1,5 dl strösocker
  • 150 g mjukt smör
  • 2 st ägg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk vaniljarom
  •  
  • Blåbärsskorpor
  • .245 g grunddeg
  • 0,5 msk blåbärspulver
  • 2 msk torkade blåbär
  • Topping: Pensla med uppvispat ägg och strö på strösocker över hela längden.
  •  
  • Kolaskorpor
  • . 245 g grunddeg
  • 20 g mjukt smör
  • 2 msk farinsocker
  • 4-5 mjuka kolagodisar
  • Topping: Pensla med uppvispat ägg och strö över rörsocker över hela längden.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.